Typ

Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad

Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad ligger i den trendy, nye bydelen Hammarby Sjöstad. Hammarby Sjöstad karaktiseret av indre-by føler, og nærhet til vann og grønne områder. Der du vil bo trygt og rolig under ditt besøk i Stockholm. Hammarby Sjöstad har mange herlige butikker, kafeer og restauranter. Du kan enkelt nå sentrum, enten med trikk og T-bane eller med båt. Med nærheten til både sentrum, Hammarby Sjötad er slalom, vann, Nacka naturreservat og turstier har Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad unike beliggenhet, både sommer som vinter.

På Park Inn vil du sove i en komfortabel seng på morgenen servert en frokostbuffé i restauranten. Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet og er en del av romprisen. Rommene er romslige slik at familier med barn har en tendens til å trives på Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad. Selv hunder er velkommen til å bo på Park Inn og omgivelsene er perfekt for avslappende spaserturer. Hotellet har store vinduer og praktfull utsikt over vannet og byen taler for seg selv. Et tips er å gå ut på terrassen på 15 gulv! Hotellet tilbyr også en grønn utsikt mot skogen med Globe i bakgrunnen, eller hvorfor ikke se på Hammarbybacken. Om vinteren vil du se skiløpere, og om sommeren terrengsykkel ryttere swoosh ned.

Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstads restaurant heter RBG Bar & Grill og har 120 sitjeplassar. Her tilbyr de grillede retter med kjøtt, fisk og kylling og salater, gourmet hamburgere og lokale favoritter. Baren serverer et bredt utvalg av drinker i en avslappet miljø.

Hotellet har fem møterom, og kan tilby møterom for små så vel som den større møtet. Styremøte for 12 personer i det minste rommet eller sitteplasser for 50 personer i det største rommet. Konferansen Rommene er moderne og godt designet med vinduer fra gulv til tak for maksimal naturlig lys og stimulerer innovasjon. Alle konferanserom har ergonomiske stoler og trådløs Internett er tilgjengelig i hele bygningen. Hotellet tilbyr også et forretningssenter.

For de som er interessert i kunst, eller som liker rett og slett å se vakre malerier er Park Inn Stockholm Hammarby Sjötad riktig valg. Hotellet er utsmykket med 400 originale kunstverk av den svenske midlertidige kunstnere. Her kan du se, for eksempel Ernst Billgren og Lena Kronqvist. Maleriene som vises i restauranten, korridorer, rom og møterom gir hotellet en varm og personlig touch.

Populärt just nu