Typ

Elite Stadshotellet Karlstad

Hotellet
Elite Stadshotellet Karlstad er en av de vakreste Stadshotellen i Sverige, sentralt plassert ved bredden av stranden. Her kan du nyte en smakfull atmosfære fra 1870 da hotellet ble bygget, kombinert med en frisk, moderne interiør og fasiliteter.

Det er 138 private og vakkert dekorerte rom, det store flertallet av moderne stil og de andre med klassisk gustaviansk stil. Bygningen har også 7 møterom, en vakker bankettrom med sine salonger og den populære engelske puben, The Bishop's Arms.

Våre sjenerøs frokostbuffé serveres i den storslåtte Vinter spisestue med søyler, speil og landemerke taket.

Parkering er tilgjengelig i nærheten av hotellet.

Velkommen til å oppleve en ekte og historisk residens i den klassiske miljøet og atmosfæren i Elite Stadshotellet Karlstad.

Restaurant
Konferansen retter vi tjener til fordel i vår praktfulle Winter Dining Room, hvor gjester også kan nyte sin kaffe. Været tillater det, kan du gå ut på verandaen og nyte utsikten over Klarälven, som renner forbi noen meter fra hotellet. Både små til den store festen spise godt i vår vakre bankettrom med sine salonger. Vi arrangerer alt fra små intime middag til det store showet. Hele arrangementet gjennomsyret av tradisjon, kvalitet og stil for at du skal føle deg velkommen!

Konferanse
Våre 7 møtelokaler er utstyrt med standard konferanseutstyr, LCD-projektor og friskt vann, frukt og godteri. De fleste rommene har flott utsikt over elven. I tillegg, høyttaleranlegg, trådløse mikrofoner, TV / VCR / DVD tilgjengelig i huset. Det er parkeringsplasser og garasjer på stedet.

Det er parkeringsplasser og garasjer på stedet. Vennligst bestille vår parkering i forbindelse med konferansen booking og vi vil ta vare på bilen ved ankomst.

Ønsker du aktiviteter knyttet til konferansen slik at vi vert øl-whisky og champagne smaksprøver. For andre konferansen aktiviteter, samarbeider vi med aktiviteten til selskapet prosjekter, Värmlandsoperan, Värmlands Museum, nærliggende golfbaner og arrangørene av motoriske aktiviteter og båtturer og en innspilling studio for å spille inn en sang i et studio.

Populärt just nu