Typ

First Hotel Statt

First Hotel Statt i Söderhamn er en klassisk by, fra slutten av 1800-tallet. Beliggenhet i sentrale Söderhamn ca 300 meter fra byens koselige handlegate. Til Travel Centre (jernbane og buss) er ca 10 minutter gange. Ved siden av hotellet er det konferanserom som kan romme opptil 400 personer.

HotelletsSPA Valdhav hvor du kan bestille en rekke behandlinger som massasjer, bad, ansiktsbehandling og mer.

Som vår gjest har du også tilgang til en gratis treningsøkt på Active sportsclub byens ledende treningsstudio. Du vil også finne en fysioterapeut, kiropraktor, fotterapeut og neglepleie og mer. Du kan også bestille en time og teste deres nye golfsimulator.

På hotellets restaurant "Statt kantiner" serverer frokost og lunsj buffet. Kveldene vil bli servert godt kokt svensk mat i en hyggelig atmosfære. Vår ambisjon er å være nyskapende uten å miste forankring av gamle tradisjoner og svensk mat. Vår filosofi er å få det beste av hver vare, og vi jobber med rene smaker, uten noen tilsetningsstoffer.

Nede fra hotellets restaurant finner du våre populære O’Learys sportsbar. Her tilbyr vi et fantastisk miljø som bringer tankene til den lokale tavernaen i Boston. På O'Leary kan du nyte klassisk amerikansk mat mens du ser på din favoritt sport på noen av skjermene våre.

ROOM

Single Economy

Vår Single Økonomi handler om: 10kvm og utstyrt med en 90 cm bred seng. Rommene har tregulv og arbeidsplass (skrivebord og stol) og er utstyrt med LCD-TV, telefon, hårføner og trådløst internett. Badet er enkel standard og er utstyrt med dusj.

Enkeltrom standard

Våre romslige Superior Single handler om: 15kvm og har gjennomgått en renovering i januar 2011. Rommene er utstyrt med en 90 cm bred seng. Rommene har tregulv og arbeidsplass (skrivebord og stol) og en lenestol og bord. Rommene er utstyrt med LCD-TV, telefon, hårføner og trådløst internett. Badene er flislagt og utstyrt med dusj. Rommene har en vannkoker for å lage kaffe / te.

Double Standard

Vår romslige Superior handler om: 20kvm og har gjennomgått en renovering i januar 2011. Rommene er utstyrt med 2 x 90 cm brede senger. Rommene har tregulv og arbeidsplass (skrivebord og stol) og 2x lenestoler og bord. Rommene er utstyrt med LCD-TV, telefon, hårføner og trådløst internett. Badene er flislagt og utstyrt med dusj. I alle rommene er det en vannkoker for å lage kaffe / te.

Double Superior

Våre Superior er mellom 20-30kvm, og alle rommene har gjennomgått en større renovering i januar 2011. Disse rommene ligger i den eldste delen av hotellet og har en takhøyde på 400cm og store vinduer med utsikt Oxtorgsgatan og Town Hall Square. Rommene har 2 x 105cm brede senger og sitteplasser og bord. Rommene er utstyrt med LCD-TV, telefon, hårføner, trådløst internett og muligheten til å lage sin egen kaffe / te. Hvert rom har sitt eget design, slik at ingen rom er like. Badene er flislagt og utstyrt med dusj.

Populärt just nu