Typ

First Hotel Stadt

First Hotel Stadt ligger sentralt i Härnösand med utsikt over innseilingen til havnen. Vår beliggenhet er nær alt du trenger for eksempel shopping, buss-og jernbanestasjonen, kultur og restauranter. Våkn opp uthvilt og nyte en stor frokostbuffé i en avslappet setting før dagen fortsetter.

Hotellet har 95 rom i blandede kategorier. Vi har alle typer rom, fra enkeltrom til familierom og suiter. Selvfølgelig har du som gjester har også tilgang til vår badstue, hvor du kan varme deg etter en dag med ski, eller bare slappe av etter arbeidsdagen.

Byens beliggenhet gjør det til et reisemål hele året. Om vinteren er skisenteret Vårdkasen åpnes der du kan gå ski. I løpet av sommermånedene, blomstrer byen ut med en fantastisk skjærgård med muligheter til både strender og bading fra klippene. Som porten til Höga kusten så er Härnösand starten på noe unikt. Turstier langs kysten er en del av verdens kulturarv, og tilbyr noe for enhver smak.

Våre møterom i toppetasjen kan motta de fleste samfunn., fra våre minste grupperom til vår store møterom som kan romme 170 personer. Vi sørger for at dine behov er dekket for konferansen. Vi håper ditt opphold blir hyggelig. Velkommen til ditt andre hjem, First Hotels.

Populärt just nu