Typ

Nordens Ark

Oppdag Nordens Ark

I Nordens Ark, vil du møte vilt truede dyr i en praktfull skjærgård i Åbyfjorden i Bohuslän. Her bor noen åtti arter som trives i vårt klima. Her er eksempel snölepoard, Amur tiger og amurleopard, men også ulv, gaupe og gamle nordiske raser. Du kan også se den truede fugler og amfibier.

Nordens Ark er en ideell stiftelse som arbeider for å gi truede arter en fremtid. Vi er engasjert i avl, forskning og utdanning. Noen av dyrene slippes ut i naturen. Vi er også involvert i internasjonale bevaring prosjekter.

spennende aktiviteter

Hele året med aktiviteter i parken. Du kan bli med i vårt ansatte og være der når dyrene blir fôret, eller se inn i fôret kjøkkenet og lære om hva dyrene spiser og hvordan du kan aktivere dem. For barn er det også morsomme aktiviteter og spill. Programmet varierer i løpet av året. Nordens Ark på Åby herregård som dateres fra 1300-tallet. På den 383 mål store herregården er også turstier og et av Bohusläns største helleristninger.

Spise & Levende

Vi har en restaurant og kafeer. Det er også rasteplasser hvor du kan spise din egen picnic. Hoteller Nordens Ark tilbyr ulike pakker med overnatting og aktiviteter.

Unike opplevelser

For de av dere som reserverer ditt besøk på forhånd, arrangerer vi alt fra leirer for barn av konferanser og aktiviteter for større grupper. Kanskje du ønsker å spise med ulv eller overholde dyr vertene bak gardinene av store rovdyr?

Åpningstider

Nordens Ark er åpen hver dag, året rundt, fra 10.00. Den stengetid varierer avhengig av sesongen.

For løpende priser, åpningstider og aktiviteter:

www.nordensark.se

Populärt just nu