Typ

Karlskoga Folkehøgskole

p>Hvis du er på reise, på forretningsreise, besøker slektninger eller på besøk som turist - når det kommer til hvor du bor beste Karlskoga Folkehøgskole tilbyr et attraktivt alternativ. Vårt hostell ligger i vakre og avslappende natur ved bredden av innsjøen Möckeln. Det er romslige, lyse og koselige rom, funksjonelt kjøkken områder, nærhet til offentlig transport og om natten og beroligende stillhet.

Karlskoga mest rimeligste Vandrerhjemmet har 95 rom. På sommeren er det ca 200 senger. Alle rom har privat dusj og toalett og er pet-og røykfri. De fleste rom for funksjonshemmede og er på bakkenivå. Vi har også 12 rom med hotellstandard. Vandrerhjemmet ligger i nærheten av bad, svømmebassenger og store grønne områder, inkludert fotball. Med andre ord, et flott alternativ for familier, idrettsgrupper, foreninger av ulike slag, skoler eller leir! Siden starten i 2002 har vi hatt fornøyde kunder fra hele verden.

Vi har åpent hele året! På sommeren er det opptil 200 senger. Restauranten er åpen mandag-fredag ​​og i helgene ved bestilling.

Vennligst send din reservasjon via telefon eller foreta en booking forespørsel på vår hjemmeside!

Populärt just nu