Typ

Hotel Koster Sydkoster

Lyst til å bo på et hotell over en helg? Slappe av, slappe av og fylle opp energikontoen! Koster er det enkle valget. Det er alltid best før og etter høysesongen. Deretter kan du dele paradis med andre sine ekstra krefter når behovet er kanskje størst. Med en helg pakke, sjekke inn, ta en pust i bakken og verden krymper! Våre lidenskapelige og service munter personale vil ta godt vare på deg. Hos oss kan du både sove godt og spise virkelig god. Snacks og forfriskninger serveres når du ønsker og en sykkel stå klar på sykkelutleie til din disposisjon. Hele eller deler av øya - du velger hva du vil se, men ikke gå glipp Valfjället imponerende utsikt og et besøk til Naturum!

En avtale med vårt personale når middagen blir servert ønsket. Hvis du ønsker å velge vin, velge vår vin pakken, vil du få de beste vinene til de beste prisene.

Her kan du konferanse på et landemerke med moderne maritim stil. Fordelen for å holde konferanse på Hotel Koster er at alle er samlet og ingen shirking av en sak "ut av byen".

Hotellet, som ligger rett ved havet, har 78 rom (156 senger inkludert 24 suiter) og er åpent året rundt for konferanser. Vårt kjøkken tilbereder havet delikatesser i en magisk måte som tilfredsstiller selv den mest kresne gourmand. Utsikten fra terrassen i sommer er fantastisk.

Vi tilbyr også mange morsomme aktiviteter for dagens møte, hummer safari, krepsdyr, makrell fiske, dykking, kajakkpadling, yoga, malekurs, osv.

Populärt just nu