Typ

Catch & Relax - Fiske med en fiskeguide i Stockholm skjærgård

Catch & Relax tilbyr arrangementer og aktiviteter med fiskeguide i Stockholms skjærgård.

Å fiske med en fiskeguide i Stockholms skjærgård er så mye mer enn bare fiske. Vi ønsker å gi våre gjester en opplevelse som lever videre og at du vil oppleve Stockholms skjærgård litt nærmere. Hvis du vil vite mer om fiske med en fiskeguide gjør fiske mer moro og spennende. Å reise en dag i Stockholms skjærgård med oss som fiskeguide er også ferdes trygt og komfortabelt i det fullt utstyrte båten og selvfølgelig bruker vi bare den beste kvaliteten på utstyr og den nyeste teknologien.

Velg mellom spinn og fluefiske, rykk agn eller vertikal fiske etter gjedde, gjørs, abbor og ørret.

Catch & Relax startet sin fiskeguide virksomhet i 2006 og er i dag en av Sveriges ledende guidede sportsaktiviteter fiske. Catch & Relax er så mye mer enn bare en sport fiskeguide virksomheter, er vi en aktivitet selskap med et bredt utvalg av aktiviteter å tilby.

Vi har et utvalg av populær aktivitet som vi tilbyr som kan passe ditt øy opphold eller øygruppen konferansen. Som vi alle vet "himmelen er grensen". Har du egne tanker og ønsker om å gå ut med en fiskeguide, ikke nøl i slike tilfeller å komme i kontakt med oss slik at vi kan diskutere dine behov. Kanskje det burde være mer som "team building", kanskje med selskapet ditt, kanskje en hjort eller høne fest. Mange av våre kunder ber oss om å hjelpe dem med å finne riktige tingene rundt selv fiske tur eller aktivitet, slik som overnatting, mat og transport.

Populärt just nu