Typ

Rättviksbacken

Rättviks sommer kjelke og paintball ved Siljan

Midt i Dalarna er behandlet til actionfylte aktiviteter hele året. Med fantastisk utsikt over innsjøen kan du konkurrere mot hverandre i en fantastisk reise på hjul rodlar skibakker i Skandinavias eneste parallell sommer akebakke. (Det er 2 x 725-meter spor ved siden av hverandre.)

Åpent daglig for alle juni-august, men gruppeturer tilgjengelig også i mai og september. Hastigheten bestemmer mannen selv - så det er fint å nyte naturen og reisen. Små barn kan sitte på den doble aking med en voksen.

Etter rodeln kan deretter møtes i en fargerik kamp på den nærliggende paintball kurs. (Forhåndsbestilling - minimum 8 personer). Kampen kan ende med en avslappende stund i den rustikke, vedfyrt badstue med uslåelig utsikt over innsjøen. Perfekte aktiviteter for familie, skole klasse, gruppe leiren, utdrikningslag, utdrikkingslag og firmaarrangementer.

Om vinteren er det et familievennlig alpinbakken i vakre omgivelser og nært fellesskap. Det er 5-8 nedfarter, aking hill, grillplass, gode langrennsløyper, skiutleie, skiskole, håper å lande en bigairbag, Barnetrekk og en mild nybegynner løyper.

Populärt just nu