Typ

Outdoor Events - sommer og vinter aktiviteter for grupper og bedrifter

Ordninger for ca 5-50 personer " Handling ved Sailing + " betyr at vi er glade for å arrangere seiling på både is og vann humörshöjare på kundearrangementer , kickoff ed . Ofte at energi øke selv ved ledergruppen eller viktige forretningsmøter før smidande av fremtidige planer. Plusstegnet betyr at vi har mer erfaring i tillegg til eller som selvfølgelig kan bestilles separat for å få plass til hele gruppen . Ingen aktivitet krever forkunnskaper.

Hvor vi er

Vi pleier å produsere hendelser i skjærgården eller Siljan i Dalarna. Faste områder vi antar er : Nacka Strand, køye 18 på Strandvägen eller Viggbyholm og Mora i Dalarna. Båter og materialer er lastet på store trailere , slik at vi kan få til en ønsket konferansested hvor som helst i landet.

Når og hva kan bestilles

Vi samarbeider med mange tavernaer og konferansehotell i skjærgården og Dalarna. Sikkerhetsutstyr og klær. tilgjengelig for å låne ut til alle gjester, og du vil alltid få en trener på hånden . I tillegg til alt fra fiske til spennende foredrag via underleverandører , har vi følgende egenprodusert spekter av aktiviteter:

- Trimaran Sailing Seacart 26 eller sportbåtssegling den Melges 24 . April til oktober.

- Seil isen yacht eller skate seil med Kitewing . Desember til mars.

- Ribcharter i 12 - passasjerbåter . Når det ikke er noen is.

- Snowshoe eller långfädsskridskoturer . Desember til mars.

Populärt just nu