Typ

Ansia Resort - Konferanse i Lycksele Lappland

Ansia har 8 møterom og den største har plass til 150 personer. Alle rommene er utstyrt med LCD-projektor, whiteboard, flippover og overhead.

Du kan velge konferansen i Conference Centers (KC), Skogskåtan eller Lilla hotellet. Det lille hotellet har 15 rom og 3 suiter, restauranter og møteplasser for 40 personer. Det er egnet for grupper som verdsetter privatliv, men likevel ønsker å være nær den andre tjenesten.

Ansia Resort er en av Norrlands mest besøkte campingplasser. Ansia resort er en familie camping i den sanneste forstand av en strand og flere lekeplasser for barn.

Rom, hytter, campingvogn eller telt? Ansia er alltid et alternativ som passer. Caravanplasser er 250 i tallet. Enten du bor i en campingvogn, rom, telt eller hytte, har du alltid tilgang til feriestedet fasiliteter bygning med vaskemaskiner, dusjer, badstue osv.

Både Ansia badeland - med vågbad, fosser, vannsklier og vannstråler, og golfbanen - er en skog og parkbane med ni hull, innen lett gangavstand fra Ansia. Andre populære destinasjoner er Lycksele Djurpark, Trollringens gokartbana og Gammplatsens hjemland med sin Skogmuseum.

Populärt just nu