Typ

Best Western Plus Time Hotel

Best Western Time Hotel er et firestjerners moderne hotell i Stockholm med en personlig og hjemmekoselig atmosfære. Hotellet ligger sentralt i den vakre og rolige bydelen Vasastan i Nord Stockholm.

Vi tilbyr deg en komfortabel natts søvn i smakfullt innredede rom med en spennende klassisk moderne stil. Rommene er innredet i en trendy fargekombinasjoner, og alle har 32 "LCD-TV og oppvarmet badegulv. Fleste av våre 144 rom har en fransk balkong med et glass foran gir et utrolig romslig følelse. Den vakreste utsikten kan nytes fra våre terrasse rom i toppetasjen med panoramautsikt over Vasastans pittoreske hustak.

For en garantert god start på dagen, serverer vi en stor, sunn og velsmakende frokost buffet. Ønsker du en ekstra romslig innkvartering der hele familien nyter det også tilbyr studioer med kjøkken. I vår luftig salong og lobbybar kan du slappe av i en av gruppene, eller hvorfor ikke besøke vår mini spa med badstue! Alle rom og fellesområder på hotellet er røykfrie og har gratis trådløst internett med høy kapasitet.

Benytt anledningen til å kombinere shopping og boltre seg i storbyen med en nydelig Spa weekend, se mer informasjon om våre pakker på vår hjemmeside

Vi ser frem til å se deg!

Populärt just nu