Typ

Vrigstadgården

Konferanse

Velkommen til konferanse i et rolig og hjemmekoselig miljø for IM Vrigstad Gården, som ligger i en gammel prestegård i Vrigstad sentralt. Egnet for små, enkle konferanse med maksimalt 20 deltakere.

Hjemmelaget mat o innkvartering i et hyggelig rom. Vi har 6 doble rom og 9 enkeltrom med dusj og toalett (21 senger pluss ekstra hvis nødvendig). Maten vi serverer er tilberedt fra grunnen av, og de fleste rettene er inspirert av tradisjonell svensk mat. Mulighet for catering.

Vrigstad gården er nær naturen med fine turstier i Sävsjö midten av Småland. Kommunen har mange steder å besøke og aktiviteter som passer for eksempel "kick off" Shooting Center, Adventure og Adventure Boda Borg.

IM Vrigstad kurssenter

Pensjonatet IM Vrigstadgården ligger i en gammel prestegård i Vrigstad sentralt. Mat o overnatting i rolige og hjemmekoselige omgivelser med små oaser inne og ute.

pensjonatet ligger nær naturen i Sävsjö midten av Småland. Anlegget drives av hjelpeorganisasjon for Individuell Relief (IM). Gjør et besøk til vår Fairtrade butikk der du kan kjøpe er gode og rettferdige varer.

Populärt just nu