Typ

Hagabadet

Leter du etter en spa utenom det vanlige? Hagabadet, en ærverdig CitySpa midten av Göteborg har noe for alle sanser. Her i vår fantastiske huset, har folk badet, og målinger gjort bra siden 1876.

Kom og nyt litt ekstra luksus med spa-behandlinger, kurer, gode opplæringsmuligheter, god mat, massasje, avslapping og vakre bad også. Selvfølgelig kan du ta en dukkert i den berømte Egg.

Nyt behandlinger du trenger - våre dyktige spa terapeuter pysslar om deg. Du vil finne din favoritt blant massasje terapi, behandlinger, ansiktsbehandlinger, wraps og andre.

Som trening? Det har klassisk treningsstudio med de nyeste treningsapparatene og tilgang til over 120 gruppe treningsøkter hver uke med noen av de mest høyt kvalifiserte instruktører. Vi har inkludert Gøteborg største utvalg av vannaerobic og den største og bredeste utvalg av yoga klasser. Lyst til å jobbe bedre og mer effektivt? Hagabadet har i mange år vært ledende i personlig trening. Her er noen av Sveriges beste PTs - alle med unike spisskompetanse på områder kosthold, fysioterapi, golf, yoga, pilates, etc. Din PT vil hjelpe deg å legge opp trening og coaching, inspirerende og pepper deg.

Kombiner din egen spadag, behandling eller opplæring med et besøk til vår koselige restaurant kan du starte dagen med en fantastisk energigivende frokost, nyte en god lunsj og avslutte dagen med å få middag servert. I helgene serveres vår populære brunsj.

Velkommen til Hagabadet - Senses palass.

Populärt just nu