Typ

Best Western Hotel Jägersro

Velkommen til Best Western Hotel Jägersro! Hotellet med litt ekstra!  

Lobbyen har en behagelig, avslappende miljø der du kan nyte en kopp kaffe eller noe kaldt å drikke når som helst i løpet av dagen.  

Alle rommene er store og komfortable dobbeltrom, de fleste med balkong og utsikt over den vakre hagen. Hagen er hjertet av hotellet, og her har vi både restaurantens hyggelige terrassen og vår koselige salong. Selvfølgelig kan vi tilby alle gjester gratis trådløst internett.

I restauranten serverer vi en rikholdig frokostbuffé med et utvalg av varme og kalde retter. Selvfølgelig er det alle de store morgenavisene å låne.  

lunsj og a la carte serveres alltid på fine angi tabeller. Våre kokker lager mat fra bunnen av for å virkelig fine ingredienser og kok det med kjærlighet.  

Hotellet er lett tilgjengelig, nær E20, E6 og E65. Bybusser stopper rett utenfor hovedinngangen og flybussen bare noen meter unna. Vi er 15 minutter fra Malmö sentralstasjon og det tar bare fem minutter å kjøre til Øresundbroen, 20 minutter til Malmö flyplass og 25 minutter fra Copenhagen Airport.

 

Vi har rikelig med parkeringsplasser, både gratis og bak låste porter. Selv golfere kan dra nytte av vår beliggenhet som det er lett å komme til Skånes fine golfbaner.

Populärt just nu