Typ

Astrid Lindgrens Värld

Astrid Lindgrens verden

I Vimmerby, i Småland, er et veldig spesielt sted. Det står "Astrid Lindgrens verden" på skiltet ved inngangen og inne portene venter på en fabelaktig opplevelse. I Katthult løper Emil fortid med far Anton jage like bak. På Villekulla lurking Dunder - Karlsson og Bloom med en larcenous plan, men Pippi er fremdeles villedende og outwits dem. Som en tilskuer, vil du svært nær hendelsene, og noen ganger ender opp i midten av dem. Etter forestillingene moroa fortsetter når alle barn kan hoppe inn og spille i stedet bare nå var en scene. Og fortell ungen ikke ønsker å se rundt Villekulla med Pippi eller ri en vannsklie med seg Karlsson på taket.

Nyheter - Evening Theatre med Pippi

Langstrømpe - Pippi på de syv hav for tre uker i juli, vil det skje spennende ting om Pippi Langstrømpe. Pippi, Tommy og Annika legger ut på de syv hav med sikte på å Porto Peluse å kjempe med piratene, redde sin far og opplever mye av eventyr. I en reell Sør Marine miljø, vil vi ha den spennende historien om Pippi på de syv hav fortalt til oss med kanon volley, røyk og nydelig sang og musikk.

Skulle en orkan spille må du spise.

Det er nok av rasteplasser her i Astrid Lindgrens verden . Hvis du tar med din egen mat er muligheten til å sette seg ned på et fint sted som Björkdungen under Den lille, lille byen og Picnic stien der det er skikkelig grilling. Maten vi serverer i våre ulike restauranter vi lage mat fra råvare til ferdig rett i vårt eget kjøkken. Menyene har blitt utviklet med hjelp av en av Sveriges mest fremtredende kokker, Fredrik Eriksson fra Långbro Inn.

Populärt just nu