Typ

Inlandsbanan

Kristinehamn i sør til Gällivare i nord tilbyr Inland Line møter, avslapping og eventyr.

Reise med Inlandsbanan er som ingenting annet. Den svenske innlandet har mye hjerte og sjel til å tilby, med massevis av opplevelser som venter på å bli opplevd. Kristinehamn i sør til Gällivare i nord strekker 130-mil-lange rullebanen. Veien er foret med rik historie og levende og kreative områder. Her vil du møte mennesker, kultur, dyr, mat og natur. Finnes bare her.

På Inlandsbanan er i stor grad reise i seg selv er målet. Det er nok av tid til å nyte, smak, utforske eller bare slappe av. Toget stopper for kaffe og spisepauser og spesielle severdigheter.

Med toget følger også våre dyktige ledsagere i tillegg til å fortelle meg hva du går gjennom bidrar til å skape en hyggelig atmosfære om bord.

Du kan velge mellom tre måter å gå - reisepakke, Inlands kort eller reise billett.

Pakkene er noen av de utvalgte og inkludert, i tillegg til disse aktivitetene, bestemmer du hvordan du vil tilbringe din tid. Vil du heller reise alene passer Inlands kort beste. Det er gyldig i 14 dager, og du velger hvor du vil bo og hvor lenge. To barn opp til 15 år reiser gratis i følge med en voksen. Du kan også velge å reise en kortere distanse, deretter løse standard billettpris.

Populärt just nu