Typ

Freys Hotel

Tre hoteller og konferanselokaler i sentrale Stockholm , kan vi møte alle forespørsler av overnatting med koselig domesticity og effektive , fruktbare forretningsmøter . Våre tre hotellene er av høy standard og er alle lokalisert i sentrum av Stockholm .

Freys Hotel

Freys Hotel Stockholm, hotell med et boutique-preg , som ligger på en sjarmerende sidegate i hjertet av byen . Freys Hotel Stockholm er et ideelt utgangspunkt for shopping , sightseeing og uteliv . Arlanda Express tar deg rett til hotellet og en tur til Central Station tar bare to minutter.

Den sentrale beliggenheten , den unike atmosfæren og personlig oppmerksomhet gjør Freys Hotel er et av Stockholms mest populære hoteller. Her vil du møte mennesker fra kunstneriske verden , næringslivet og andre steder. Hotellet er innredet med sjarm , stil, varme , vennlighet og mange sjeldne detaljer. Det er lett å føle seg hjemme her .

Lilla Rådmannen

Hotel Lilla Rådmannen i Stockholm sentrum ligger i et rolig område i hjertet av byen . Akkurat hvor handlegaten Drottninggatan begynner du vil finne denne lille perlen . Hotel Lilla Rådmannen er et perfekt utgangspunkt for ditt besøk i Stockholm.

Med sine 36 moderne og koselige rom er den lille Rådmannen en søt hotell med veldig koselig og personlig atmosfære . Det er lett å føle seg hjemme her . I hotellets lobby bar lounge hvor en avslappet måte å møtes for å nyte en kremet cappuccino , et glass vin eller en deilig snack .

Hotel Bakfickan

Hotel Bakfickan - en ny og rimelig tillegg i Stockholm hoteller over hele verden . De 26 moderne rommene er romslige og komfortable . Du vil finne alt fra koselige enkeltrom til romslige familierom innredet i varme naturlige farger med innslag av lime eller fiolett .

på Frey er stolte av å tilby rimelig innkvartering i sentrum med virkelig høy kvalitet. Hotel Bakfickan som er to - stjernershotell som ligger på Rådmansgatan ved siden av Hotel Lilla Rådmannen .

Populärt just nu