Typ

Funäsfjällen

Funäsfjällen skiområder Tänndalen Ramundberget , Funäsdalsberget og Tännäskröket . Men også lengden paradis Bruksvallarna og landsbyer Funäsdalen Fjällnäs og Messlingen . En fjellreisemål med ekte atmosfære fjellet i vestlige Härjedalen.

Med høye fjell , dype natur snø og lang sesong . Her er 35 heiser og 134 nedfarter i et skipass, som er det høyeste antall løp i et skipass i Sverige . Legg til barneområder og opplevelser av høy standard , og du har flere komplette skiområder innen en destinasjon.

Langrenn i Funäsfjällen er kanskje verdens beste, eller hva med 300 km med preparerte langrennsløyper ? Det er også en kraftig scooter ledet system som tilbyr 450 km med preparerte løyper . Når andre bygger vinteren planter med kunstsnø gjør vårt ytterste for å tilby ekte fjellopplevelser . Den har alt for en aktiv vinter , men uten overbelastning og stress. Vi lover at det ikke er rom for å oppleve og leve . Så hvor som livet skal være.

Ski Joy for deg

Hvis du er erfaren , kan du slippe inn og nyte carvingsvängarna . For deg, det er også mange lett tilgjengelige off- piste , og mange bratte svarte løyper. Helikopter Heis, mogul går og funparks gi utfordringer for alla.Om du er litt mindre erfaren og har mange flotte områder å upptäcka.Om du reise her med mindreårige barn eller er nybegynner selv, kan vi love store områder. Alle kan konsentrere seg om å få tak i skiglede uten å bli viklet inn i andre. Det er mange bakker med moderat helling , slik at du trinn for trinn for å lære teknikken . Skiglede og utsikten over de høye fjellene rundt deg , deler du med alle andre helt fra første sving .

Book smart og spare tid og penger.

Et godt råd er å bestille skiskole og utstyr på forhånd slik at alt er på plass når du kommer hit . Husk også å bestille din skipass når du bestiller overnatting, har du muligheten til å kjøpe Mountain Pass til en svært rimelig avtale.

Populärt just nu