Typ

Vilsta Sporthotell

Vilsta Sporthotell ligger i et naturskjønt og familievennlig naturreservat , kun 2 km fra sentrum av Eskilstuna og Parken Zoo.

Vilsta Sporthotell tilbyr unike muligheter for opplæring, kickoff og selskapet parter. Vi har et stort antall av konferansefasiliteter og restaurant.

Vilsta Sporthotell tilbyr flere typer overnatting som hoteller, hytter og gjestehus. Friske konferanse -og selskapslokaler. Unike muligheter for opplæring , kickoff , firmafester . Avslapning . , Cafe, sports pub , restaurant med alle rettigheter osv. Hele anlegget er åpent hele året .

konferanser er en stor del av tilbudet . Fra februar til midten av juni og fra august til slutten av november , er det alltid en konferanse eller kurs på en gang Vilsta Sports Resort . Det er konferanserom for opptil 140 personer og små rom for små grupper. Konvensjonelt utstyr er tilgjengelig i hele overhead , data videoprojektor , TV og video. Det er trådløs Internett- tilgang i bygningen samt datamaskiner for lån og rekreasjonsområde med boblebad og badstue . - Vi tilbyr konferansepakker med ønsket aktivitet . Vi har hatt konferanser med slike feil kurs , tradisjonell femkamp eller qi gong . Mange velger også et velværesenter tilnærming med god aktivitet og meny

Populärt just nu