Typ

Kosta Boda Art Hotel

Velkommen til den unike Kosta Boda Art Hotel i Glasriket. En verden av farger, form og glede velkommen! Her finner du alt du kan ønske deg for din kropp og sjel. Finn din indre balanse og fornye sin styrke og kraft fra en kombinasjon av trening, hvile og velværebehandlinger. Nyt en svømmetur i vårt fantastiske basseng med glass kunstutstilling under vann, sauna og tilbringe en stund i vår moderne treningssenteret eller ta del i noen av treningsøktene.

Restauranten inviterer til en klassisk lokale smaker i harmoni med godt utvalgte drinker skaper en uforglemmelig og smakfull opplevelse. Nyt a la carte i restauranten. Hvorfor ikke oppgradere din kveldsmat til en fem -retters eller prøv en vinsmaking med vår sommelier?

Avrunde kvelden i den opplyste koboltblått glass bar som tar deg til en annen verden. Kosta Boda designer Kjell Engman har skapt et unikt miljø med glass fisk som svømmer i vannet, bordlamper opprettet som store flasker og vakker glasstalaktiter hengende glitrende fra taket . Miljøet er perfekt å slappe av i og nyte selskapet av gode venner.

Populärt just nu