Typ

Ängelholm

Kystbyen Engelholm ligger i Skäldervikens armene. Her tar vi sykkelstien gjennom skogen til 6 km lang sandstrand med krystallklart vann og vakre sanddyner. Rønne på snor seg gjennom byen som tilbyr alt du kan ønske deg: butikker, restauranter, kafeer, gallerier, kino ... Og mange fine steder å bo, alt fra hoteller til B & Bs og vandrerhjem. Det er ingen tilfeldighet at så mange av våre gjester kommer tilbake år etter år. I Engelholm gjør det enkelt å nyte, og det er mye å gjøre, for både store og små. Og høsten er ønsket av Helsingborg, Helsingør, Malmö og København, bare en kort togtur unna. Så kort at du enkelt kan gjøre det hjemme igjen før solen går ned over bukta.

Engelholms Hembygdspark

I en frodig løvskog i midten av byen er Engelholms Homestead Park, en herlig oase for hele familien. Parken tilbyr ulike arrangementer hele året, fra Valborgsfirande våren til det populære julemarkedet i slutten av november. I løpet av sommeren, tiltrekker seg utendørs scene med sang kvelder, sommarlust spill og konserter, samt barneteater med Petty og Findus tre dager i uken. For den eventyrlystne, det er et eventyr kurs hvor du kan stupe inn taubanene, balansere på grener, klatrenett og svingende i lianer.

Shopping

Engelholms sentrum tilbyr en spennende blanding av spesialforretninger, trendy konsept butikker og flere store kjedene. Det er lett å parkere og du vil finne alt du trenger - pluss det lille ekstra. Spaser langs gågata, gå til bakeriet og litt ost butikk og nyte markedet handel. Og når du har lyst på en pause, er det mange restauranter og koselige kafeer å velge mellom. Like utenfor byen er området for handel Burn Dearborn senter med over 35 butikker, restauranter, tjenester og 1400 gratis parkeringsplasser. I området rundt Engelholm er gården butikkene stenger. Her kan du unne deg alt fra økologisk frukt og grønnsaker til vilt kjøtt og struts fileter av høyeste kvalitet.

Populärt just nu