Typ

Vadstena Klosterhotel

Bo midt i en stue i Vadstena klosterområdet med sin middelalderhistorie ved bredden av innsjøen Vättern. Klosterområdet var sentrum av middelalderbyen Vadstena og her var folk unge palass, nunnekloster og munkkloster, med den store klosterkirken mellom dem. Her hvisker vinder selv om forgagne tider Birger Jarl, kong Valdemar og den hellige Birgitta.

Vadstena Klosterhotel er i dag en moderne helg og konferansehotell. Vår unike middelaldersk setting, har vi den beste måten å bli tatt uten at det går på komfort og kvalitet. Hotell og Restaurant Munkklostret er plassert i noen av de eldste bygningene, hellige Birgitta kloster fra 1300-tallet og Birger Jarl fyrstelig palass fra 1200-tallet og palats som dateres fra 1253. De tykke veggene og høye krysshvelv skaper et bilde av hvordan livet en gang var i klosteret.

Vadstena er en fantastisk godt bevart historie og omgitt av naturlig Östergötland og Vätterns klart vann. Det er mange muligheter for guidede turer eller en spasertur på egen hånd å utforske både historie og kultur. Vi har for eksempel mange kunstgallerier, fantastiske opera med Vadstena Academy og teater som Shakespeare på gårds gress som blir spilt i det ytre miljø.

Den frodige grønne parken foran hotellet gir både sol og skygge for de som ønsker en avslappet opphold. Det er også anledning til å svømme utenfor hotellet eller i havn, parken i midten av Vadstena. Promenaden langs bredden av innsjøen Vättern fører deg i løpet av minutter til slottet og havnen. Du vil også passere Birgitta søstre kloster som ligger rett overfor hotellet.

Hotellet ligger nær alle de kulturelle attraksjoner, restauranter og sjarmerende shopping i Vadstena sentrum. Foruten den berømte klosterkirken, hellige. Birgitta klosteruseum, Mårten Skinnares huset, HospitalMuseum og Vadstena slott er også Toy Museum, Pilegrimsgård, Golf Course, Regional Archives og vakre omgivelser som Ombergs øko - park og fugle innsjø Tåkern.

Vadstena klosterhotel tilbyr weekend pakker og konferanser, bryllup og fest arrangementer i en unik middelaldersk setting. Ved å ha varierende størrelse og karakter av lokalene og rommene føles både mindre og større fester hjemme hos oss. Vi har lang erfaring i å komponere fester, overnatting og andre ordninger for dine spesielle ønsker.

Restaurant monas og vår velfylt vinkjeller og ligger i den gamle munken av klosterets hovedbygningen. Restauranten gjør alt for en minnerik smaksopplevelse. Menyen går etter de ekte svenske smaker som passer for sesongen, med alt fra kreps fra innsjøen til soppen fra skogene rundt Vadstena.

Takket være våre ulike bygninger, slik at vi er i stand til å imøtekomme mange gjesteforespørsler. Ekte kloster miljø, moderne innkvartering, rullestolvennlig, konferanserom i ulike størrelser og med forskjellig dekor. Hver gjest kan finne sin favoritt rom med oss som alle rommene har sin stil og atmosfære. Velkommen!

Populärt just nu