Typ

Granö Beckasin Lodge - Konferanse og Villmark i Lappland

Granö Beckasin Lodge

Vårt anlegg ligger vakkert til på en nipa i den lunge Umeälven i midten av den nordlige villmarken. Her tilbyr vi en komfortabel innkvartering og fantastiske måltider. Du tar på deg støvlene og forvandles til en rolig og nåtid menneske klar til å oppdage naturen.

De fuglereder, vår eksklusivt hotell i trærne, kan du føle hvordan det føles å leve som en fugl. Fra de store vinduene kan du se ut i naturen og over vannet.

Bo på den nybygde hotellet eller i din egen hytte i hotellstandard med komfortable senger og bad på hvert rom.

 

Det er også noen plasser for campingvogner og telt, hvorav de fleste er kystnære eiendommer.

Opplev villmarken

Bygg din egen flåte av stokker og tau og la det bære deg nedstrøms Umeälven. Ett øyeblikk, får du padle seg helt svett å komme seg ut av en bakevje, andre øyeblikk du kan dovent lene seg tilbake og nyte den rolige turen. Pakke badedraktog regntøy og ta fatt på et stort eventyr sammen med familie og venner.

Du kan gå med kunnskapsrik guide på spennende safari eller rolige turer for å lære om skogen og dyrene. Du kan padle kano i Ume River, spille golf på en 9 hulls bane, baking myk kake i en vedfyrt ovn, flette pil, fisk, sykkel eller rad trebåt. En aktiv dag ender best med en varmende badstue, badekar og en deilig middag i vår koselige restaurant har alle rettigheter.

Mat

I restauranten, så vel som i skogen, vi serverer lokale spesialiteter. All maten er tilberedt fra grunnen av ved hjelp av lokale produkter som, elg kjøtt fra vår egen viltvårdsområde. I løpet av sommeren har vi sommerkafé med kaffe, iskrem og nybakte snacks.

Reserver din erfaring i dag på våre nettsider.

Populärt just nu