Typ

Arbetets museum

Arbeid Museum, sentrum av Norrköping unike industrielle landskapet. I et stort antall midlertidige utstillinger avbildet folks arbeid og dagligliv i våre syv etasjer. Det bringer arbeids - og arbeidsvilkår i utstillinger, seminarer og programaktiviteter.

Ny stor utstilling - FRAMTIDSLAND 2014-2019.

FRAMTIDSLAND, Arbeid Museum største noensinne, fokuserer på morgendagens arbeid og dagligliv. Utstillingen tar pulsen på vår nåværende og viser måter inn i en fremtid som tar klimaendringene på alvor. Hvordan bør vi leve, spise, reise, arbeid, utdanne oss? Hva ønsker vi? Hva er bærekraftig? Hva kan du og jeg gjøre? Utstillingen er ment å være en verktøykasse for en bærekraftig fremtid.

På EWK Museet er en permanent utstilling på Ewert Karlsson, bedre kjent under signaturen EWK. Han var en av Sveriges mest kjente politiske karikaturtegner og utstillingen forteller om sitt liv og virke. Det er også et galleri av nesten 2000 av EWK:s tegninger, midlertidige utstillinger samt bilder av andre politiske karikaturtegnerne.

Svenske arbeidslivs Museer bevare industrisamfunnets kulturarv og snakker om arbeid og arbeidsplasser som ikke lenger eksisterer. Arbeid Museum er et museum med en forskjell - en arena som gir inntrykk av sansene. Velkommen til å bli berørt, kvalm og inspirert!

Populärt just nu