Typ

Stopet Hotell & Värdshus

Vi ligger rett ved siden av motorveien 50 og med gode parkeringsmuligheter. Buss og togstasjon er motsatt, og det er gangavstand til alle butikker og de fleste virksomheter.

Vertshus del av foajé, restaurant og pub er totalrenovert i begynnelsen av 2010. I den lyse glass lukkede restaurant i moderne vri serveres frokostbuffé, lunsjbuffet og a la carte kl 22.00 hver kveld. I pub med storskjerm kan tilbakelent i lenestoler nyter ulykken sportsbegivenheter med en cafe latte eller hvorfor ikke et glass øl fra det lokale og de største bryggeri Spendrups ligger bare noen hundre meter unna.

I sommer og når været tillater det, kan du nyte den store nyoppussede terrasse som er opphøyet, med vakker utsikt over kommunesenteret.

Grängesberg ligger i et kupert landskap med store skoger, fortryllende elver og glitrende innsjøer og med svært gode muligheter for alle typer friluftsliv. Vi er nær mange familievennlige strender, turstier, sykkelstier, go karts, paintball, ridning, quads, snøscootere, etc. etc. Ta kontakt med oss ​​for mer info.

Populärt just nu