Typ

Hotel Tylösand

Hotel Tylösand ligger bak høye sanddyner utenfor Halmstad på Sveriges fineste stranden på den svenske vestkysten. Hotellet er designet for møter, rekreasjon, underholdning og kunstopplevelse og eies av Per Gessle fra Roxette og Björn Nordstrand. Tylösand Hotel har 230 rom, flere restauranter og barer, nattklubb, kunstgalleri og Spa. Spa er en sanddyne fra vannet med en fantastisk utsikt gjennom de store glassvinduer ut mot sjøen. Her kan du slappe av i saltvannsbasseng, avslapningsbasseng, oppvarmet utendørs svømmebasseng og to boblebad. Foruten dette tilbyr et dampbad, hull i isen, Kneipp, opplevelsesdusj. Spaet tilbyr også et treningsstudio, treningstimer og et utvalg av behandlinger for kropp og sjel.

Sommeren er Tylösand en underholdnings metropol, og hotellet har et bredt spekter av underholdning med After Beach, konserter og nattklubben, men også for hele familien og barneklubb Tuffers Club. Hotel Tylösand er designet for konferanser, seminarer og arrangementer. Vår Kongressen vil ta opp til 700 personer, og vi kan tilby en rekke møterom i ulike størrelser, samt store fellesarealer for gruppen innsjekking og utstillinger. Hotellets konferanserommene er oppkalt etter artister, kunstnere, filmskapere og fotografer som arbeider karakterisere design og tegning.

Tylösand Hotel er bortgjemt, men nær. Rett ved sjøen, utenfor Halmstad på den svenske vestkysten med gode forbindelser til Göteborg, Malmö og København. Velg flyreiser Halmstad Airport ligger bare 6 km fra hotellet.

En varm velkomst!

Populärt just nu