Typ

Kungajaktmuseet Älgens Berg

Museumsutstillinger

I museet finner du den permanente utstillingen på fjellet natur, geologi, dyreliv, historie og kongelig jakt. Museets interaktiv utstilling, kan du lære om elg og hans sanser, prøve å se i skyting simulator og oppdage Vitteneguldets skinnende prakt. I museumsbutikken finner du kunst og håndverk, produkter laget av elg skjul og suvenirer i alle mulige varianter. Der kan du også kjøpe fjell litteratur, turkart og fiskekort.

Ekoparkcentrum

I museet finner du en øko-park utstilling av Sveas ecoparks. Der kan du også finne nyttig informasjon om økopark Halle-Hunneberg og attraksjoner og aktiviteter som inspirerer utflukter.

Kungajaktmuseet Älgens Berg tilbyr en unik og inspirerende møtested i et avslappet miljø i økopark Halle-Hunneberg .. Her deltar naturen for å skape en ro som gir deg rom for kreativitet og arbeide i fred. Her får du for nye avtaler.

Starte konferanseopplevelse

Velg å kombinere konferansen med en energigivende aktivitet og samle krefter til nye utfordringer - bli en beversafari, turer i naturen eller bli guidet gjennom historiene til myter, gull, kongelige jakttradisjoner og spennende historier fra elg fjellet. Eller hvorfor ikke bare slappe av med varm tyttebærsaft foran et knitrende bål i museets store teltet. Det er det lille ekstra som gir den store opplevelsen.

Arrangement og aktivitet

Etter ønskene og behovene til organiserte arrangementer med unike opplevelser. Alt fra en fest i museets utstilling på en eksotisk villmark middag med levende lys på den kongelige hytta Fagerhult. Full dag, halv dag eller kveld - mulighetene er mange, og vi skreddersyr arrangementet etter dine behov.

Konferenslokal

Museet erbjuder konferenslokalen Alsalen för upp till 30 personer i biosittning, med tillgång till whiteboard, blädderblock, OH, PC-projektor och Internet. För större möten eller tillställningar är det möjligt att hyra hela museet – Museet är Ditt – för aktiviteter med upp till 100 personer.

Populärt just nu