Typ

Örebro

Örebro mest populære turistattraksjonene er Gustavsviks bad, som også er en av Sveriges mest besøkte turistattraksjoner. Dykk ned i et av bassengene, og stå ansikt til ansikt med en hai. Kast deg utføre vill vann stryk, teste den over 100 meter lang vannsklie, eller ta det med ro i vattenleklandet. Fortsett til Europas største innendørs leke and Play Buslandet med spennende klatrestativ, gigantisk ball pit, tunneler og spennende sjørøverskute.

Örebro har mange attraksjoner, men den største er trolig selve byen. Den verneverdige byen med slottet, omgitt av Svartån, promenader, parker og staselige gamle bygninger glede både besøkende og fastboende.

Den tidligere kongelige palasset er i dag den residensen til landshøvdingen, men også en åpen stue palass av utstillinger, turer, restaurant, butikk, konferanser, messer og andre arrangementer. Den merkelige spøkelse er også å fortelle deg om, som oppstår på den årlige spøkvandringarna i løpet av sommeren og i allhelgonatid. Andre store attraksjoner inkluderer utendørs Wadköping, opprettet av gårdene som har blitt flyttet fra sentrum og Stadsparken, kåret som en av Europas vakreste.

Vanntårnet Soppen er en klassisk Örebro profil budgivning på eksperimenter på vann for hele familien og en nydelig utsikt. En flott utsikt, du også fra 100 meter høye Kvarntorpshögen utenfor Kumla. Her har du en gammel slagghaugen forvandlet til Sveriges kuleste skulpturpark.

Populärt just nu