Typ

Sikfors konferens och fritidsby

Her ligger en av de vakreste campingplasser, som ligger ved Piteälven, på de forrige midtsommer festligheter knyttet Udden i Sikfors. Et utmerket alternativ for de som ønsker å se deg rundt i 4-kant-området. I en radius på 5 mil er Luleå, Piteå, Älvsbyn og Boden, alle med fin utflukt. Vi tilbyr konferansefasiliteter, hoteller, hytter.

Campingplassen er kjent for å være ryddig og opprettholde en god service. I dag er det 75 plasser, alle med strøm. Du kan velge mellom ulike miljøer avhengig av interesser og aktiviteter. Bestille en dag til sesongtomter.

Sikfors konferanse og fritid landsbyen er det ideelle anlegg for grupper som ønsker privatliv og personlig service. Her kan vi tilby deg gode samlinger i naturlige omgivelser med en avslappet og personlig service. Vi tar vare på deg 100 prosent, hos oss kan du føle deg hjemme.

Du har tilgang til en rekke konferanserom i ulike miljøer som kan brukes både kollektivt og som grupperom. I vårt nyrenoverte hotellet du bor på et fint rom med utsikt over elven eller det omkringliggende landskapet. Vårt kjøkken serverer god mat fra gode råvarer, og gi deg muligheten til å velge fra våre utvalgte viner, eller hvis du foretrekker en øl.

Populärt just nu