Typ

Millesgården

Millesgården, museum og skulpturparken på Lidingö, Stockholm, og tilbyr kunst og kulturopplevelser av internasjonal klasse. Skulpturparken med rislende fontener og blomstrende terrasse planter gir en unik setting for både avslapping som kulturelle opplevelser.

Carl Milles begynte å bygge Millesgården 1908 som et hjem med studioer til seg selv og sin kone, kunstneren Olga Milles. Millesgården består av flere deler. Kunstnerens hjem med kunst studioer og gallerier, hvor en av Sveriges fineste antikke samlinger er inkludert, stedets hjerte og stedet hvor Carl og Olga Milles levde under det 10. og 20. århundre. I den store skulpturpark med utsikt over Darkness er Carl Milles skulpturer, mange fontener og en blomsterhage. I Art Gallery viser samtidskunst, og det er også en velfylt museumsbutikk, som omfatter den berømte Mille pot og et utvalg mindre bronse kopier av Carl Milles skulpturer. Bistro Rosen, plassert i det gamle gartner, er alle rettigheter og serverer lunsjer, kaffe og hjemmelagde spesialiteter. I tillegg er det Annes Hus med interiør av Estrid Ericsson og Josef Frank.

Med kunst som en konstant kilde til inspirasjon og innovasjon Millesgården et sted der alle kan finne sin blanding av erfaring, kunnskap og rekreasjon

Populärt just nu