Typ

Gnosjö

High Chaparral

Være en del av eventyret! Sveriges mest unike opplevelsespark har siden oppstarten i 1966 har tilbudt fantastisk, vakre og actionfylte opplevelser til folk fra hele verden.

Store Mosse National

Store Mosse er den største myr området sør for Lappland. Den har et unikt fugleliv og uvanlige planter. Visitor Centre Store Mosse er en inspirerende sted for natur nysgjerrige. Store Mosse har 40 km med løyper, hvorav 4,5 km er deaktivert.

Töllstorp og Hylténs industrimuseer

På Töllsjötorp industrimuseum du går rundt til dusinvis av bygninger fra slutten av 1800-tallet første halvår. Flere workshops blir drevet av vann og er i drift i dag. I JE Hylténs Metallvarer Factory, en intakt og metallindustri med maskiner, verktøy og kontorer i drift. Maskinene drives med reimdrift og elektrisitet kommer fra over 100 år gamle anlegget.

kulturminner Marieholmsbruk

Besøk møllen miljø, vandre langs de vakre naturstier. Ta en tur på egen hånd, eller bestille et besøk.

Kallfeldts lær

Føle lukten av Kallfeldts lær Nissafors! Besøk verkstedet og se produksjon: alle elementer fra skinnhud til ferdig produkt, over 250 varianter av vesker, belter og vesker.

Stabil Sona Litter

Løypekjøring med Haflinger hester i de vakre skogene i Småland. Terrenget er variert og byr på mange forskjellige miljøer. Du kan velge å hvile og lage mat kaffe eller grille over bålet på vår fine hvilested ved siden skogsgölen.

Populärt just nu