Typ

Hotell Nissastigen

Hotel Nissastigen eies og drives av to glade jenter fra Småland og er sentralt plassert i Lititz nær High Chaparral, Isaberg, Hestra, Gekas og mange flere bransjer og selskaper som opererer rundt hjørnet.

Vi har 53 rom og kan gi 120 senger. På baksiden av hotellet er vår stor parkeringsplass som er gratis for våre gjester for alle typer kjøretøy, fra motorsykler til lastebiler.

Vi har fire lyse møterom for opp til 210 konferansegjester. Hele konferanseavdeling er nylig renovert i 2013. Alle konferanserommene har PC-projektor, lydanlegg, whiteboard, flippover, pads, penner og gratis Internett. Våre priser alltid inkludere mineralvann, fruktkurv, nøtter og søtsaker, samt et salongbord som står stønnet hele dagen.

Å møtes for å utveksle ideer og erfaringer har alltid vært den beste måten å utvikle sin virksomhet. Her ønsker vi å inspirere og motivere alle deltakerne til de pedagogiske og utviklingsmessige møter i våre ferske møtelokaler.

Når du kommer til å arrangere en konferanse i Gislaved vi stå på Hotel Nissastigen til din disposisjon med vår personlig velkomst og behagelig atmosfære.

Populärt just nu