Typ

Rättvik

Rättvik har noe for alle!

Ligger i hjertet av Dalarna på en av de Siljan vakre strender. Fylt med aktiviteter i den spennende og spektakulære omgivelser dannet av meteorittnedslag ca 360 millioner år siden. Fottur, ri eller sykle langs landeveier eller i de dype skoger, som fører til både erfarne og nybegynnere. Opplev ekte og levende tradisjoner av håndverkere og skur. Nyt musikken, de magiske konserter i unike Dalhalla, fiddler møter eller bystugedans. Det er nok av dyktige kokker og håndverkere. Årlige begivenheter som Classic Car Week, Musikk av Siljan, Rättviks markeder.

På vinteren er det preparerte løyper, snöskoleder, innsjøer for skøyter eller isfiske. Familievennlig Rättviksbacken med slalåm, Snow Park og Big Air Jump.

Sommertid anbefales en tur på Långbryggan med en Rattvik iskrem i hånden. Vi har en lang sandstrand med sandvolleyballbane, stor lekeplass og utleie av kanoer og pedalbåter. Her er veddeløpsbane, golfbane, bowlinghall, svømmebasseng, kino, Nord-Europas lengste gokartbane, sjarmerende butikker, sommer aking, etc.

Vi kan tilby alle typer overnatting - bed & breakfasts, campingplasser, hoteller, hyttegrender og vandrerhjem.

Populärt just nu