Typ

Ichiban Event

Stockholms skjærgård med sine 35.000 øyer regnes av mange for å være en av verdens vakreste skjærgård. Seiling over buktene, skyv gjennom trange sund deretter anker i en av de hundrevis av fantastiske natur bukter vil bli en uforglemmelig minne for deltakerne. Som du bærer flagget veldig Big Swan-båter, seiling Rolls Royce, gjør det noe spesielt selv for erfarne seilere. Alle gode seilere har drømt om å stå ved roret i en.

Vi arrangerer konferanser / seilturer hvor du kan nå nye nivåer og forbedre kreativ tenkning blant deltakerne. Engasjementet vil være høyere og deltakerne kreativ når du flytter diskusjonen fra tradisjonelle sitteplasser for positive miljøer med felles aktiviteter. Vi skaper dynamikk i møte gjennom samarbeid i nye former og på et begrenset område, er stabile og langsiktige relasjoner er bygget opp. Du bringer sammen den gigantiske yacht fra en havn til en annen, noe som gir en følelse av fellesskap og gjensidig avhengighet som gjør denne hendelsen møtet snakket om i lang tid. Ti eller 200 gjester er like bra, vi blander seiling og møte en fruktbar konferanse.

For mindre grupper, er det greit å holde møter og diskusjoner i salongen, forankret noen i en stille bukt. Hvis du er mange myrer svanemerke vi yachter på noen av øygruppens konferansefasiliteter, og bruke sin konferanserom. Mat og drikke er en viktig del av konferansen og livet om bord. Vår profesjonell kokk sørger for at maten skal være et annet høydepunkt under arrangementet, og omfatter alt fra snacks til tre retters middag. Eller hvorfor ikke ha en grillbuffé på steinene? Ønsker du å seile i farvann det er selvfølgelig også bra. Bare fantasien setter grenser for hvordan våre arrangementer kan utformes. Kontakt oss for diskusjon og forslag.

Populärt just nu