Typ

City Hotell Sollefteå

City Hotell Sollefteå ligger sentralt i Sollefteå med naturskjønne omgivelser og fantastisk utsikt over Ångermanälven fra flere rom. De 23 rommene er renovert og delt inn i sju enkeltrom, 11 kombinasjons rom og fem internat som 4 hvor våre beste venner (hunder og katter) vil passe.

Alle rommene er røykfrie og deres standard er bra med et flislagt bad, digital-TV, Wi-Fi og tilgang til en mikrobølgeovn, kjøleskap / fryser og vaskerom. Parkering er tilgjengelig på stedet, og en garasje som vi tilbyr for utleie.

Vi kan også tilby catering til å romme opp til ni gjester, samt kvinners / menns badstue og treningssenter på stedet som er selvfølgelig gratis for våre gjester.

I umiddelbar nærhet til hotellet er parker, strender, båtutleie, tennisbaner og en unik mulighet til å fiske laks midt i byen. Ved hotellet ligger sentralt i Sollefteå det er tilgang til alt rundt.

Hos oss vil du bli tatt vare på på best mulig måte og føler umiddelbart hjemme. Som en ekstra service tilbyr vi frokost selv ved tidlig avreise.

Med talentfulle og dyktige medarbeidere, kan vi overgå gjestenes forventninger når det gjelder service og kvalitet. På denne måten ønsker vi å sikre at gjestene er fornøyd ved avreise.

Kundene består av både bedrifter og enkeltpersoner, og mange idrettsutøvere fra hele verden. Alle er velkommen!

Populärt just nu