Typ

Ästad Vingård

Nærhet til alt

På Ästad Vingård er fasiliteter aldri langt unna. Her finner du vingård, restaurant, konferanserom, hotell, spa og aktiviteter på ett og samme anlegg, noen få kilometer fra E6 mellom Varberg og Falkenberg. Vinmarkene og roen i den stille bøkeskogen er ideelle for de som søker en konferanse i privatliv, eller ønsker å fokusere på oppgaven i fred og ro med kolleger.

Fullt utstyrt konferanserom

Våre konferanserom har den nyeste teknologien og kan enkelt endres for å dekke dine behov. Alt fra 2 til 100 personer i ett og samme rom. Din personlige konferanseserver vil hjelpe deg med alt du trenger.

En badstue i rommet

Vårt nybygde hotell har en badstue i alle rom. Våkn opp med utsikt over vingårdene eller ned til dammer og spa. Alle hotellrommene på gården er fullt utstyrte, og vi har også enklere overnatting i koselige hytter.

Godt fra Halland

Menyene våre endres etter sesong og hva er i sesong. Vårt kreative kjøkken velger alltid først og fremst økologiske og næringsrike ingredienser for dagens spisesteder.

Aktiviteter for alle stemninger

Vi skreddersyr din erfaring basert på gruppens ønsker. Guidede vingårdsturer, vinsmaking eller en spa-opplevelse med badstue og forfriskende dukkert.

Populärt just nu