Typ

Vidbynäs Gård & Konferens

I en landlig atmosfære midt i det idylliske Sörmland ved Turingen-innsjøen finner du Vidbynäs Gård, et hotell- og konferansefasiliteter for 150 personer. Hovedbygningen har en borglignende karakter som dateres tilbake til 1700-tallet, og møterommene tilbyr lyse rom med moderne teknologi og en konferansier er der for å hjelpe deg i gang og støtte deg under oppholdet.

Vidbynäs Gård ivaretar det svenske mathåndverket og serverer tradisjonell hjemmelaget mat på lokalt dyrkede og organiske ingredienser, og resultatet er et kunstverk på tallerkenen laget av kjærlighet. Om sommeren arrangeres grillkvelder på terrassen og til jul blir vårt klassiske julebord presentert. Vidbynäs synes det er viktig at alle kan dele matfilosofien, hvis du vil ha spesiell mat fordi allergi eller intoleranse, tilpasser vi menyen til dine behov.

Hotellrommene ligger i nærliggende villaer i området, og tilbyr 4-stjerners kvalitet, gratis wifi og komfortable senger fra Jensen og Carpe Diem. Verftet har rundt 200 gratis parkeringsplasser og uttak for lading av elbil er tilgjengelig. Om sommeren er Vidbynäs Gård det perfekte stedet for bryllupsfester, familieopplevelser med besøk på Tom Puits, Lådbilslandet, Kvarnlötsparken, etc. Turstien går forbi Vidbynäs, og det er et badeplass med brygge i nærheten.

I nærområdet finner du Vidbynäs Golf Club hvis du ønsker å kombinere besøket med årets runde, Turinge Ost & Vin for en flott matopplevelse, Diversity House hvis du vil handle interiør og Taxinge Castle som tilbyr Nord-Europas største kakebuffé for å nevne noen. Hjertelig velkommen til oss!

Populärt just nu